Saturday, February 25, 2012
តៅហូរឆាប៉េងប៉ោះ
9:28 PM
piopet
No comments
គ្រឿងផ្សំ -ប្រេងឆា ២-៣ស្លាបព្រា ខ្ទឹម២-៣ដុំ ដើមខ្ទឹម១ដុំ ផ្លែម្ទេសក្រហម ២ផ្លែ ផ្លែប៉េងប៉ោះ ៣ផ្លែ
តៅហូរ ៤ដុំកាត់ដុំតូចៗ ទឹកត្រី ស្ករ វីស៊ុប ខ្ញី១ដុំចិញ្ច្រាំឲ្យល្អិតៗ ។
វិធីចំអិន- កំដៅខ្ទះឲ្យក្តៅខ្លាំង ចាក់ប្រេងឆាចូល កំឡោចខ្ទឹមស ខ្ញី ម្ទេស ទុកប្រហែល១-២នាទី ទើប
ដាក់តៅហូរចូល ចំអិនប្រហែល ៣នាទី ឲ្យឡើងពណ៌ក្រហមព្រឿងៗ ហើយចាក់ដាក់ចាន ទុកឲ្យត្រជាក់ ។
- ដាក់ប៉េងប៉ោះក្នុងខ្ទះ ថែមទឹកបន្តិច គ្របទុក៣-៤នាទី ទុកឲ្យឆ្អិនល្មម ទើមដាក់ចានទុកឲ្យត្រជាក់
ទើឆាចូលគ្នា ជាមួយតៅហូរ ថែម ទឹកត្រី វីស៊ុប ស្ករ ភ្លក់មើលជាការស្រេច។
តៅហូរ ៤ដុំកាត់ដុំតូចៗ ទឹកត្រី ស្ករ វីស៊ុប ខ្ញី១ដុំចិញ្ច្រាំឲ្យល្អិតៗ ។
វិធីចំអិន- កំដៅខ្ទះឲ្យក្តៅខ្លាំង ចាក់ប្រេងឆាចូល កំឡោចខ្ទឹមស ខ្ញី ម្ទេស ទុកប្រហែល១-២នាទី ទើប
ដាក់តៅហូរចូល ចំអិនប្រហែល ៣នាទី ឲ្យឡើងពណ៌ក្រហមព្រឿងៗ ហើយចាក់ដាក់ចាន ទុកឲ្យត្រជាក់ ។
- ដាក់ប៉េងប៉ោះក្នុងខ្ទះ ថែមទឹកបន្តិច គ្របទុក៣-៤នាទី ទុកឲ្យឆ្អិនល្មម ទើមដាក់ចានទុកឲ្យត្រជាក់
ទើឆាចូលគ្នា ជាមួយតៅហូរ ថែម ទឹកត្រី វីស៊ុប ស្ករ ភ្លក់មើលជាការស្រេច។
0 comments:
Post a Comment