http://www.nagaworld.com/

Wednesday, February 29, 2012

បាយឆាគ្រាប់ពេជ្រ

គ្រឿងផ្សំ- បាយដាំឲ្យស្រួយចំនួនមួយចានធំត្រូវលាយគ្រឿងចូល ពងទា ៣គ្រាប់ 
ការ៉ូត ១មើមហាន់ដុំល្អិតតូចៗ ដើមខ្ទឹម ៣គល់ សណ្តែកគួរ ២ខាំ ហាន់ដុំល្អិតតូចៗ សាច់គោ ២ខាំ  ខ្ទឹកសរ ៣ដុំ ស្ករ ២ស្លាបព្រា វីស៊ុប ១ស្លាបព្រា ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រា ប្រេងខ្យង​ ២ស្លាបព្រា ប៊ីចេង ១ស្លាបព្រា ម្ទេសផ្លោក ១ផ្លែពណ៌ក្រហម។

របៀបធ្វើ- ដំបូងដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅរួចចាក់ប្រេងឆាចូល ដាក់ខ្ទឹកសរទុកឲ្យក្រហម គោះពងទាចូលឆាឲ្យសព
សឹមដាក់សាច់គោ នឹងគ្រឿងចូល ហើយការ៉ូត ទុកមួយអន្លី សឹមចាក់បាយចូល ហើយភ្លក់មើលឲ្យសម
និងចំណូលចិត្ត រួចដាក់សណ្តែកគួរជាការស្រេច។

0 comments:

Post a Comment

 
រចនាដោយ រស់សុភាព | អាស័យដ្ឋាន ឈ្មោះ - ទីក្រុងប៉ោយប៉ែត | ចេញពី សាលាបច្ចេកទេសដុនបូស្គូ