Wednesday, February 29, 2012
បាយឆាគ្រាប់ពេជ្រ
2:02 AM
piopet
No comments
គ្រឿងផ្សំ- បាយដាំឲ្យស្រួយចំនួនមួយចានធំត្រូវលាយគ្រឿងចូល ពងទា ៣គ្រាប់
ការ៉ូត ១មើមហាន់ដុំល្អិតតូចៗ ដើមខ្ទឹម ៣គល់ សណ្តែកគួរ ២ខាំ ហាន់ដុំល្អិតតូចៗ សាច់គោ ២ខាំ ខ្ទឹកសរ ៣ដុំ ស្ករ ២ស្លាបព្រា វីស៊ុប ១ស្លាបព្រា ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រា ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រា ប៊ីចេង ១ស្លាបព្រា ម្ទេសផ្លោក ១ផ្លែពណ៌ក្រហម។
របៀបធ្វើ- ដំបូងដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅរួចចាក់ប្រេងឆាចូល ដាក់ខ្ទឹកសរទុកឲ្យក្រហម គោះពងទាចូលឆាឲ្យសព
សឹមដាក់សាច់គោ នឹងគ្រឿងចូល ហើយការ៉ូត ទុកមួយអន្លី សឹមចាក់បាយចូល ហើយភ្លក់មើលឲ្យសម
និងចំណូលចិត្ត រួចដាក់សណ្តែកគួរជាការស្រេច។
ការ៉ូត ១មើមហាន់ដុំល្អិតតូចៗ ដើមខ្ទឹម ៣គល់ សណ្តែកគួរ ២ខាំ ហាន់ដុំល្អិតតូចៗ សាច់គោ ២ខាំ ខ្ទឹកសរ ៣ដុំ ស្ករ ២ស្លាបព្រា វីស៊ុប ១ស្លាបព្រា ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រា ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រា ប៊ីចេង ១ស្លាបព្រា ម្ទេសផ្លោក ១ផ្លែពណ៌ក្រហម។
របៀបធ្វើ- ដំបូងដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅរួចចាក់ប្រេងឆាចូល ដាក់ខ្ទឹកសរទុកឲ្យក្រហម គោះពងទាចូលឆាឲ្យសព
សឹមដាក់សាច់គោ នឹងគ្រឿងចូល ហើយការ៉ូត ទុកមួយអន្លី សឹមចាក់បាយចូល ហើយភ្លក់មើលឲ្យសម
និងចំណូលចិត្ត រួចដាក់សណ្តែកគួរជាការស្រេច។
0 comments:
Post a Comment