http://www.nagaworld.com/

Monday, March 5, 2012

សម្លការី សាច់មាន់


គ្រឿងផ្សំ- សាច់មាន់ ខ្ទេះដូង គ្រឿងស្លរម្ជូរគ្រឿង ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមសរ គ្រឿងការី កាពិក សណ្តែកដី
ខ្ទឹមបារាំ ដំឡូងឈ្វារ ទឹកដោះគោឆៅ ស្ករសរ ស្ករក្រហម អំបិល ច៊ីចេង ទឹត្រី
របៀបធ្វើ- សាច់មាន់កាប់ដុំធំល្មម ខ្ទឹកក្រហមលីងហើយសឹមបុកជាមួយគ្រឿង រួចដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅហើយចាក់ប្រេងឆាចូលហើយឆាជាមួយនិងម្ទេសទុកឲ្យក្រហមសឹមដាក់កាពិកចូល
បន្ទាប់ចាក់គ្រឿងដែលបុកចូលឆាឲ្យសព សឹមចាក់សាច់មាន់ចូលរួចខ្ទេះយកខ្ទេះដើមរង្ងាស់ទុកមួយ
សន្ទុះ សឹមដាក់ខ្ទេះចុងចូល ហើយដាក់ដំឡូងរង្ងាស់ ហើយដាក់អំបិល ស្ករសរ ប៊ីចេង ទឹកត្រី
ស្ករក្រហម  ហើយដាក់ខ្ទឹមបារាំ ទឹកដោះឆៅ ហើយភ្លក់ជាការស្រេច។

0 comments:

Post a Comment

 
រចនាដោយ រស់សុភាព | អាស័យដ្ឋាន ឈ្មោះ - ទីក្រុងប៉ោយប៉ែត | ចេញពី សាលាបច្ចេកទេសដុនបូស្គូ