Tuesday, March 13, 2012
វិធីធ្វើបង្អែមបាញ់ចាយនឿក
7:52 PM
piopet
No comments
គ្រឿងផ្សំ- ម្សៅដំណើប១កញ្ចប់ ១Kg សណ្តែកបាយ ០.៥Kg ល្ង១កញ្ចប់ ស្ករសរ ០.៥Kg
ស្ករត្នោត ០.៥Kg ដើមខ្ទឹម ម្រេច ខ្ទេះដូង ខ្ញី១ដុំ
របៀបធ្វើ- កាច់កម្សៅឲ្យស្អិតចូលគ្នា សណ្តែកបាយស្ងោរឲ្យឆ្អឹន រួចយកមកឆាជាមួយនិងខ្ទឹម ម្រេច
ស្ករបន្តិច អំបិលបន្តិច ស្ករសរនិងស្ករត្នោតរម្ងាស់ជាមួយទឹកខ្ទេះ ខ្ញីហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ ដាំទឹកឲ្យពុស យកម្សៅមកខ្ចប់ជាមួយសណ្តែកបាយដែលឆារួច ខ្ចប់យ៉ាងណាឲ្យជិតចេញស្នូល រួចដាក់ចូលក្នុងទឹក
ក្តៅ ពេលឆ្អឹនស្រង់យកមកក្នុងទឹកស្ករដែលរម្ងាស់ហើយលាយជាមួយខ្ញីជាការស្រេច។
ស្ករត្នោត ០.៥Kg ដើមខ្ទឹម ម្រេច ខ្ទេះដូង ខ្ញី១ដុំ
របៀបធ្វើ- កាច់កម្សៅឲ្យស្អិតចូលគ្នា សណ្តែកបាយស្ងោរឲ្យឆ្អឹន រួចយកមកឆាជាមួយនិងខ្ទឹម ម្រេច
ស្ករបន្តិច អំបិលបន្តិច ស្ករសរនិងស្ករត្នោតរម្ងាស់ជាមួយទឹកខ្ទេះ ខ្ញីហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ ដាំទឹកឲ្យពុស យកម្សៅមកខ្ចប់ជាមួយសណ្តែកបាយដែលឆារួច ខ្ចប់យ៉ាងណាឲ្យជិតចេញស្នូល រួចដាក់ចូលក្នុងទឹក
ក្តៅ ពេលឆ្អឹនស្រង់យកមកក្នុងទឹកស្ករដែលរម្ងាស់ហើយលាយជាមួយខ្ញីជាការស្រេច។
0 comments:
Post a Comment